About Us

Računovodski servis Oriks

se lahko pohvali z več kot 20 letno tradicijo poslovanja.   V vsem tem času smo nenehno spremljali  spremembe na področju računovodske in davčne zakonodaje, saj vam le tako lahko zagotavljamo vrhunske storitve.  Zaposleni se redno udeležujemo seminarjev, posvetov in kongresov, kjer pridobivamo nova znanja, zato smo lahko kos tudi najkompleksnejšim zadevam. 

Leta 2010 smo dobili priznanje  kot finalist v izboru Naj računovodski servis v kategoriji MALI, ki ga je organizirala Zbornica računovodskih servisov. V letu 2012 smo pridobili certifikat “Zaupanja vredno podjetje”. Smo tudi svetovalci za Obrtno zbornico Novo mesto.

 

Vsako našo stranko obravnavamo individualno in iščemo zanjo najugodnejše rešitve. Držimo se načela, da našim strankam za računovodske posle ni treba skrbeti. Zato imajo nas. 

 

Cena naših storitev se oblikuje glede na vaš status (d.o.o, sp., društvo/zavod …), število zaposlenih in število izdanih računov. Le na tak način lahko za vas oblikujemo najugodnejši paket. Brez skritih dodatnih stroškov in drobnega tiska. Pridite in se prepričajte!